المقادير:
1 كيلو دقيق
1 م ص بيكنج بودر
1 م ص ملح
2 كوب ونصف حليب سائل
4 م ك سكر
2 م ك خميرة
2 بيضة
رشة فانيليا
1 كوب زبدة لينة
للوجه
حليب سائل
رشة فانيليا
الطريقة:
- حطي علي الدقيق البيكنج بودر والملح
-اضربي البيض والفانيليا مع بعض
- دفي الحليب وانزلي بالخميرة والسكر وخليهم يخمروا 5 دقايق
- بعدين ضيفي لهم الدقيق والبيض واعجنيهم مع بعض و أول ماتلم العجينة إنزلي بالزبدة الطرية واعجنيهم كويس وطولي بالك عليها لحد ماتتشرب الزبدة كلها
- غطيها تتخمر لمدة ساعة وبعدين افرديها وطبقيها علي بعض وافرديها شكل مستطيل وقسميهم مثلثات ولفي وخليها ترتاح شويه -
وبعدين ادهني الوجه بالحليب والفانيليا وعلي الفرن المسخن مسبقا على درجة حراره 200
صحتين وعافية