المقادير: 2 بيضات كوب زبادي سادة كوب زيت ذرة 2 كوب دقيق وربع نص كوب بصل اخضر مفروم نااعم ربع كوب زيتون شرائح اي نوع جبنة متوفر عندك ديريه مكعبات نص كوب جبنة موزاريلا مبشورة ربطة وحدة معدنوس مفروم نااعم فلفل حلو احمر مفروم مكعبات صغيرة عدد 1 ظرف بيكنج بودر ملعقة صغيرة فلفل احمر مهروس ملعقة صغيرة ملح ، ملعقة صغيرة بابريكا . اخفقي البيض مع الملح وزيدي الزبادي والزيت وحركي مع اضافة بقية المكونات حتي يمتزج الخليط واخر شي نضيف خميرة البيكنج بودر . خودي طاحين تدهنيه بشوية زبدة و رشي عليه السمسم و حبة البركة وصبي الخليط الفرن يكون سخون علي درجة حرارة 160 من فوق و تحت ناخد تقريباً نص ساعة او حسب فرنك . طلعيها من الفرن متقلبيهاش الا بعدما تبرد تماماً اقلبيها و قطعيها زي ماتحبي وبالصحة والعافيه مطبخ خديجة أوموس على الفيسبوك