الطريقة:-
دجاج صدور مفروم مع بصل مفروم وفصين ثوم و فلفل احمر وهريسه عربية زنجبيل اوحبهان ( الحبهان للدجاج والدجاج للحبهان )
ملح وفلفل اكحل تبيه حار زيادة زيدي فلفل اخضر ممكن زيادة الثوم اختياري
الخطوات ::
تلبسي الدجاج ف قوالب القزير وتساوي بصوابعك بشويه زيت بحيث الحاشيه تقعد نضيفه ومتساويه
اطيبية في طنجرة الكسكاس ..
بعد اطلعي اقلبيه من القالب ع طول
وكل قالب يستخدم مره وحده فقط
الحشو بالطبقة بالترتيب:-
١.هريسه عربيه
٢.جبنه طروف
٣.جبنه شرائح
٤.بشاميل ساده او بأضافه الجبنه اللي تحبيها
٥.كسبر متقرض ناعم
٦.جبنه فريكو
توا ترديه للكوشه لعند الجبنه تذوب وصحة.....